Przez ubiegły miesiąc robiłem drobne naprawy, jednak nie miałem chęci zapisywać wszystkiego w szablonie, który sam sobie narzuciłem. Trochę strzał w stopę, co nie?

Czym zajmuję się obecnie.
Obecnie, by ogarnąć trochę tematy z bestiariusza, gromadzę wszystkie tematy, które wywodzą się z mitologii i zawarte w nich istoty nie zostały w jakiś sposób zmodyfikowane w celu urozmaicenia. Jeśli coś jest takie jak w micie, legendzie, itp, z którego się wywodzi, trafia do działu z
mitami. Że znajdą się tam również bóstwa, nazwę najprawdopodobniej zmienię na "Wierzenia, Mity i Legendy" - myślę że ta nazwa obejmie wszystkie przypadki.

Dzisiaj ogoliłem z takowych tematów dział "Bóstwa i Diabły, Anioły i Demony" i podfora im podlegające. Oczywiście wyszukajka poszła w ruch, ale że maks 10 pojęć jednocześnie można tam wbić, to będzie jeszcze druga runda odsiewu, z tym że wtedy już aż tyle tego nie przejdzie do nowego działu.
Teraz zabieram się za Bestie i lecimy dalej.

I jak już wspomniałem, będę Was informował na bieżąco, ale wrzucę bardziej na luz, jak w tym właśnie poście. Prawdopodobnie uderzył mnie mały szok w nowej pracy i właśnie charakter wykonywanej pracy kazał mi ubrać raporty z tego tematu w bardziej stały szablon. :p
Trzymajcie się, a ja wracam do leczenia Bestka.

PS: Bestie ogarnięte, to było szybkie. xd
Do tego zastanawiam się nad połączeniem wszystkich zwierzołaków bez jakiegoś wyróżniającego się opisu lub konkretnie nazwanej rasy w jeden temat.