Strefa czasowa UTC+1godz.


Dzisiaj jest 16 sie 2018, 11:38



Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Z czym to się je? Czyli Gracze Graczom
Post: 15 kwie 2014, 22:37 
Administrator
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 21
Rejestracja: 03 lis 2008, 08:07
Posty: 8172
Lokalizacja: Gród Bestiarium
Płeć: Mężczyzna
Masz problem z jakąś grą i co byś nie zrobił, akcja dalej nie ruszy?
Tutaj możesz zapytać o sposób na pokonanie przeszkody!

W wyniku dzisiejszej dyskusji na temat gry Hitman: Agent 47, zdecydowaliśmy otworzyć temat, w którym będziemy mogli pomagać sobie wzajemnie w rozwiązywaniu wszelakich problemów związanych z grami PC, czy też na konsole. :)
Zgłaszajcie problemy wszelkiej maści, od problemów w misjach, poprzez teksty w obcym języku (którego nie rozumiecie a jest niezbędny do przejścia misji), aż po błędy techniczne typu "Gra z jakiegoś powodu nie chce się włączyć".


Zapraszam do pytań, pomocy innym oraz dyskusji. :)
Pozdrawiam, Dragu

_________________
Wszystko ku chwale większej frajdy!
Obrazek
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 16 kwie 2014, 09:25 
Srebrny Rycerz
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 0
Rejestracja: 15 paź 2010, 14:33
Posty: 1524
Wiedźmin 2, początek gry, balista. Prawdopodobnie natrafiłem tam na buga, ponieważ za każdym razem, gdy klikam podczas QTE, by wycelować balistę, pasek nie dochodzi do końca, sekwencja się przerywa, a pojawiają się nowi strażnicy. Odparłem już ich 17 fal (choć powinny być maks 3), więc to raczej bug. Ktoś się już z czymś takim spotkał?

_________________
Temat techniczny sesji o Mass effect.
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 16 kwie 2014, 11:09 
Administrator
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 21
Rejestracja: 03 lis 2008, 08:07
Posty: 8172
Lokalizacja: Gród Bestiarium
Płeć: Mężczyzna
Nie pamiętam żadnych problemów w prologu... Więc najprawdopodobniej bug. :P

_________________
Wszystko ku chwale większej frajdy!
Obrazek
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 16 kwie 2014, 11:21 
Srebrny Rycerz
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 0
Rejestracja: 15 paź 2010, 14:33
Posty: 1524
Poradziłem sobie z tym - wystarczyło rozegrać prolog jeszcze raz, od początku. :)

_________________
Temat techniczny sesji o Mass effect.
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 16 kwie 2014, 13:09 
Administrator
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 21
Rejestracja: 03 lis 2008, 08:07
Posty: 8172
Lokalizacja: Gród Bestiarium
Płeć: Mężczyzna
To graty. xD
Ja tam w Hitmanie muszę wywalić wszystkie pliki zapisu i znaleźć w sieci jakiś z początku trzeciej misji w dżungli, bo ile bym się nie przebierał, to i tak mnie za wroga mają... =_=

Mam takie szczęście do klasyków. xD Do Gothica zniechęciłem się, gdy złośliwie zamknąłem ludzi w kopalni na noc, a po wczytaniu gry następnego dnia i podejściu do drzwi... nie dało się jej otworzyć, a cheat na przechodzenie przez ściany zepsuł mi całą zabawę, nawet jeśli użyłem go przez chwilę. Niedługo robię drugie podejście do tej kultowej serii. :)

_________________
Wszystko ku chwale większej frajdy!
Obrazek
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 29 kwie 2014, 17:08 
Administrator
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 21
Rejestracja: 03 lis 2008, 08:07
Posty: 8172
Lokalizacja: Gród Bestiarium
Płeć: Mężczyzna
Overlord (część pierwsza)
Azu, jak masz już toksyczne, to musisz wrócić do wieży i udać się do tej nowej lokacji. Jak zejdziesz do wioski, to idź w prawo i rozwal barykadę oraz wszystkie zombiaki za nią a gdzieś w pobliżu znajdziesz osnute zieloną mgłą wejście do jaskini wodnych minionów. Jak już je zdobędziesz, wtedy wróć do lasu, by odnaleźć kolejne bulwy do rozwalenia.

_________________
Wszystko ku chwale większej frajdy!
Obrazek
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 29 kwie 2014, 17:19 
Arcylisz
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 14
Rejestracja: 21 kwie 2012, 17:50
Posty: 676
Lokalizacja: Un-Ilu
Płeć: Mężczyzna
Ja mam pytanko do Call of Juarez. :)
Gram Billym, rozdział 10, bandyci mnie wypuścili, bym przyniósł im złoto Juarez. Znalazłem już trzy groby, oraz głaz, który muszę poruszyć. Jednak bohater mówi, że sam nie dam rady go przesunąć. Co muszę zrobić w tej sytuacji?
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 03 maja 2014, 22:18 
Paladyn
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 15
Rejestracja: 21 mar 2009, 11:20
Posty: 2262
Lokalizacja: Pomoria
Płeć: Mężczyzna
Ja mam tylko pytanko czy nie ma ktoś z Was, albo czy wie, gdzie można zdobyć spolszczenie do The Suffering? Bo to biały kruk, bez kitu xD

_________________
"It's always further than it looks.
It's always taller than it looks.
And it's always harder than it looks."

3 RULES OF MOUNTAINEERING
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 03 maja 2014, 22:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 21
Rejestracja: 03 lis 2008, 08:07
Posty: 8172
Lokalizacja: Gród Bestiarium
Płeć: Mężczyzna
It pains me... ale nie potrafię odpowiedzieć na dwa powyższe. xD

_________________
Wszystko ku chwale większej frajdy!
Obrazek
Na górę
  Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 04 maja 2014, 10:44 
Srebrny Rycerz
Awatar użytkownika
Offline
Reputacja: 0
Rejestracja: 15 paź 2010, 14:33
Posty: 1524
Dragon - jedynka, czy dwójka? I jaka wersja? Bo mam te spolszczenia i mógłbym Ci zapodać w linku do ściągnięcia. :)

Slay - nie mam pojęcia. Grałem w to jeszcze, jak byłem w formie larwalnej. xD

I ode mnie pytanie - rozumie ktoś mechanikę w jakiejkolwiek strategii Paradoxu? :D

_________________
Temat techniczny sesji o Mass effect.
Na górę
  Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do: